menu button

Drømmer du også om et flottere smil?

Med Invisalign kan du opnå dit drømmesmil uden brug af synlige togskinner og på kortere tid. Hos Aabybro Tandlægerne Postvænget er vi certificerede i tandretning med Invisalign – en revolutionerende, effektiv og diskret metode.

Invisalign er et nyt og moderne system til at rette tænder let og skånsomt. Tænderne reguleres med en tynd gennemsigtig skinne, som næsten er usynlig, sammenlignet med de meget tydelige traditionelle bøjler og togskinner. Og så er Invisalign samtidig mere effektivt.

Hos Aabybro Tandlægerne Postvænget har vi stor erfaring i tandretning med Invisalign og mange tilfredse kunder: 

Jeg har i mange år ønsket at få rettet mine tænder, men havde ikke lyst til togskinner. Hos Tandlægerne Postvænget introducerede de mig for Invisalign, der lød som en god, effektiv  og diskret løsning. I løbet af bare fire måneder opnåede jeg ved hjælp af de næsten usynlige skinner et fantastisk flot resultat. Min omgangskreds bemærkede slet ikke skinnerne, som man hurtigt vænner sig til. Og det bliver rutine at tage dem af ved måltiderne. Jeg er virkelig glad for endelig at have fået det smil, som jeg har drømt om i så mange år. Jeg har følt mig tryg og informeret hele vejen igennem forløbet her hos Tandlægerne Postvænget. De og Invisalign får mine varmeste anbefalinger!” Pernille, 36 år.

Du kan bestille en gratis Invisalign- konsultation hos os på tlf. 98242323, hvor vi kan fortælle mere om behandlingen og se, om du er en kandidat.

Du kan læse meget mere om det revolutionerende og anerkendte system på den officielle hjemmeside for Invisalign HER 

læs cookie politik
Luk vinduet igen Cookies

Aabybro Tandlægerne Postvænget
Postvænget 4
9440 Aabybro
+45 98 24 23 23
info@aabytand.dk