menu button
 • AFBUD OG UDEBLIVELSE

  Vi har selvfølgelig forståelse for at dine planer kan blive ændret, men kan du ikke komme til den aftalte tid, skal du melde afbud senest 2 dage før, så andre kan komme til og så vi ikke venter forgæves på dig.

  Ved udeblivelse samt ikke rettidigt afbud, opkræver klinikken et udeblivelseshonorar på 278,95kr. jævnfør gældende lovgivning om tandpleje til voksne i privat praksis. 
  Det er vigtigt at vide at dette gebyr stiger, såfremt der var afsat mere end 30 minutter til den aftalte behandling. Der tillægges yderligere kr. 263,28 for hvert ekstra kvarter. Dog vil man maksimalt kunne komme til at betale for 60 minutter, hvilket medfører et samlet gebyr på kr. 805,51.

  Husk derfor at melde afbud i god tid – og få samtidig aftalt en ny tid, der passer bedre.

  Du melder afbud ved at ringe til os på 98 24 23 23.

 • ÅBNINGSTIDER

  Mandag:

    08:00 - 17:00

  Tirsdag:

    08:00 - 17:00

  Onsdag:

    08:00 - 16:00

  Torsdag:

    08:00 - 16:00

  Fredag:

    08:00 - 15:00

 • TRANSPORT

  Klinikken er beliggende 2 minutters gang fra Aabybro Busterminal, hvorfra der er forbindelse til hele Nordjylland, herunder Aalborg, Arentsminde, Biersted, Birkelse, Blokhus, Brovst, Brønderslev, Fjerritslev, Gjøl, Halvrimmen, Hjørring, Løkken, Nørhalne, Nørresundby, Thisted, Vadum.

  Se Nordjyllands Trafikselskab for køreplaner her

 • BETALINGSPOLITIK

  Ifølge lovgivning om tandpleje til voksne i privat praksis skal patienandelen betales umiddelbart efter endt behandling. 

  Vi modtager kontant betaling samt betaling med Dankort, MobilePay, Mastercard, samt nogle internationale korttyper.

  Ved større og længerevarende behandlingsforløb vil betalingen ske med et áconto beløb, så indbetalingerne hele tiden svarer til den udførte behandling. 

 • PARKERING

  Der er gratis parkering direkte ved klinikken, ligesom der er gratis parkering i det meste af Aabybro Centrum.

  Der er desuden cykelstativ og du kan parkere lige udenfor klinikken.


 • HANDICAPVENLIG KLINIK

  Klinikken er beliggende i gadeplan i eget klinikhus med niveaufri adgang, således at der er nem adgang for kørestolsbrugere og gangbesværede.

  Kommer du alene til klinikken i kørestol, med rollator eller har du af anden årsag brug for hjælp med at holde døren, så hjælper vi dig gerne – der er en ringeklokke til højre for døren. Tryk på ringeklokken og en fra vort personale kommer og hjælper dig

  Der er ligeledes niveaufri adgang til behandlerrummene samt patient toilettet.

læs cookie politik
Luk vinduet igen Cookies

Aabybro Tandlægerne Postvænget
Postvænget 4
9440 Aabybro
+45 98 24 23 23
info@aabytand.dk