menu button

NY PATIENT

Vi byder gerne nye patienter velkommen i trygge rammer på vor klinik. 
Vi kan tage hånd om alle typer patienter - også de meget nervøse og dem med tandlægeskræk - ligesom vi i dag kan tilbyde alle typer tandbehandlinger på klinikken.
 

Det er vigtigt for os at lære vore nye patienter og deres behov at kende, samt at du som ny patient lærer os at kende og selvfølgelig at du føler dig tryg i stolen - Derfor afsætter vi altid ekstra tid til nye patienter.

Medmindre du henvender dig akut, så vil vi med dit samtykke rekvirere din journal og røntgenbilleder hos din tidligere tandlæge, således at vor tandlæge forud for dit besøg kan sætte sig ind i din historie. 

Ved dit første besøg på klinikken vil der blive foretaget en undersøgelse og eventuelt taget nødvendige røntgenbilleder af dine tænder. Dit første besøg på klinikken vil tage udgangspunkt i din tandstatus og ofte være en dialog om, hvilke ønsker DU har for dine tænder.

Henvender du dig som ny patient med et forventet behandlingsbehov, f.eks. en tabt fyldning, en knækket tand eller tandpine, så afsætter vi selvfølgelig også tid af til behandling af disse.

Er du én af de mange danskere, som frygter at gå til tandlæge – og frygter alene tanken om at skulle bestille tid hos tandlægen, men er kommet så langt, at du nu gerne vil bestille tid til et tandeftersyn eller en behandling, så er du kommet til det helt rigtige sted! Vi har mange patienter, som kommer langvejs fra hos os efter, at vi har fået styr på deres tandlægeskræk.

Som ny patient er det vigtigt, at du oplyser os om din nervøsitet allerede ved din første henvendelse, således at vi kan være specielt opmærksomme herpå og sætte ekstra tid af til dig

HUSK at medbringe dit gule sygesikringskort ved dit besøg på klinikken. Sygesikringskortet anvendes til at registrere din ankomst, og opdatere eventuelle adresseændringer.

Ny patient?

Pris for diagnostisk grundundersøgelse og oversigtsrøntgenbilleder (bitewings) kr. 399,-

læs cookie politik
Luk vinduet igen Cookies

Aabybro Tandlægerne Postvænget
Postvænget 4
9440 Aabybro
+45 98 24 23 23
info@aabytand.dk